Palveluneliö Oy

 
 

Palveluneliö Oy

Ammattitaidolla ja osaavasti kotihoitopalveluja, kotisairaanhoitoa, hoitajavälitystä yrityksille, siivous- ja puhdistuspalvelua sekä kiinteistönhuoltoa.

Toimialueena Riihimäki, Hyvinkää, Hausjärvi, Loppi ja Janakkalan, Hämeenlinnan sekä Uudenmaan alueella.Tutustu sivuilla tarkemmin palveluihimme. Kotona kauemmin, laadukkaammin, turvallisemmin!         


Tutustu asiakastyytyväiskyselymme tuloksiin tästä

Palveluneliö mahdollistaa kotona asumisen hoitaen ihmistä ja kotia kokonaisvaltaisesti

Hausjärveläisen Palveluneliö Oy:n toiminnan neljä kulmakiveä ovat kotihoitopalvelut, kotisairaanhoito, siivous- ja puhdistuspalvelut sekä kiinteistönhuolto.

Palveluneliö on perheyritys. Sadun appi Jorma Hietanen toimii Palveluneliön LVI- ja kaukolämpötöistä vastaavana. Poika Elmeri Saarinen työskentelee yrityksessä kiinteistöpuolen vastaavana ja hänen puolisonsa Marita Määttä toimii Hämeenlinnan ja Janakkalan alueella vastuuhoitajana.

Palveluneliö Oy tuottaa kotisairaanhoito- ja kotipalvelua lapsille, vanhuksille, vammaisille ja tilapäishoitoa tarvitseville henkilöille kodinomaisesti. Asiakkaan tilanne otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon. Me hoidamme ihmisiä ja heidän kotiaan. 

Yrityksen toiminnan perustana on asiakkaan selviäminen riittävin avuin kotona asuen, laadukkaasti niin että palvelun keskiössä on asiakas. Palvelun lähtökohtana on huolellisuus, kiireettömyys ja asiakaan toiveiden huomioiminen. Yrityksen arvomaailman lähtökohtana on asiakaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, hyvän hoitotyön toteuttaminen ja laadukkaan elämisen turvaaminen jokaiselle kotona mahdollisimman pitkään.

Palveluneliössä on huomattu, että työssä tärkeintä on asiakkaan kohtaaminen ja hänen tarpeensa. Aikatauluihin on varattava aikaa myös jutteluun, sillä joskus työntekijämme käynti saattaa olla viikon ainoa sosiaalinen kontakti. 

Yksityisen puolen työntekijä usein hoitaa kotikäynnillä useamman työtehtävän. Puuron keitto, siivous, haravointi ja lääkkeiden jako hoituvat yhdellä käynnillä, mutta julkisella puolella tällainen järjestely ei ole mahdollinen. Luvanvaraista toimintaa, kuten lääkkeenjaon tekee vain luvan saanut henkilö, mutta hän voi samalla käynnillä myös mopata lattiat. Palveluneliön ehdoton vahvuus on ammattitaitoinen henkilökunta, kaikki tekevät kaikkea ja joustavat tarpeen mukaan. 

Palveluneliö on avannut uuden toimipisteen Hausjärvelle Oitin keskustaan Keskustie 11: een. Tila toimii sekä taukotupana työntekijöille, että siellä on tarvittaessa hierojan vastaanotto ja tilassa järjestetään avoimien ovien päiviä vanhuksille. Paikalla tuolloin on hoitaja mittaamassa verenpaineita ja verensokereita. Myös seurusteluseuraa ja kahvia on luvassa sekä vaihtuvaa ohjelmaa leipomisesta jalkojen hoitoon. Palvelu on osallistujille maksuton.

Sairaanhoitaja ottaa vastaan Taukotuvalla keskiviikkoisin ja vastaanotto on tarkoitettu kaikenikäisille. Ajan vastaanotolle voi varata kätevästi nettisivuiltamme

 

 

Palveluneliö Oy